Testimoni Pelajar PJJ UUM

Fleksibel kepada pelajar-pelajar yang sudah bekerjaya dan berkeluarga untuk melanjutkan pengajian terutama daripada segi waktu pembelajaran.
Izma Maziana Ismail
Izma Maziana Ismail
BPM - KL
Sangat bersesuaian bagi golongan yang bekerja. Kelas PJJ diadakan pada Sabtu & Ahad dan ianya tidak mengganggu waktu bekerja.
Elmy Dee Moses
Elmy Dee Moses
BPM - MELAKA
Program PJJ UUM ini sangat membantu untuk mereka yang ingin menyambung belajar yang kekangan masa.
Mohamad Aizuddin
Mohamad Aizuddin
BPM - MELAKA
Program PJJ dapat memberi peluang kepada para pelajar yang berkerja sambil belajar. Kemudahan yang tersedia dapat menjimatkan masa dan tenaga daripada belajar sepenuh masa
Pelajar PJJ BPM Melaka
Firdaus Anuar
BPM MELAKA
UUM pilihan PJJ yg terbaik kerana diajar oleh pensyarah-pensyarah yg profesional secara langsung dan agak berdisplin dalam tugasan dan ujian serta peperiksaan final. Bagus ada kualiti.
Geethamalar Sathayah
Geethamalar Sathayah
BPM IPOH
Sesi perkuliahan di Ipoh sistematik dapat diuruskan dengan baik. Untuk pensyarah dapat memenyampaikan sesi pembelajaran dan pengajaran kepada pelajar dgn jelas.
NUR IZZATTY FARHANA
Nur Izzatty Farhana Binti Medzium
BPM IPOH
Program PJJ UUM terbaik dan sangat membantu pelajar di dalam proses pembelajaran & pengajaran.
Aida Natasya BPM IPOH
Aida Natasya
BPM IPOH
Satu program dimana dapat membantu seseorang yang bekerja untuk menyambung pelajaran ke peringkat yang lebih tinggi
Rafiq Samdin
Rafiq Samdin
BPM MELAKA
Pensyarah menguruskan sistem pembelajaran dengan terkini & menyampaikan info mengenai subjek melalui medium yang mudah dicapai oleh pelajar.
Nurul Qhatijah Suhanna Ramli
Nurul Qhatijah Suhanna Ramli
BPM IPOH
Barisan pensyarah yang amat berpengalaman & mempunyai method pengajaran yang menarik. Universiti wajib masuk bagi yang ingin melanjutkan pelajaran diperingkat yang lebih tinggi untuk mengembangkan peluang kerjaya.
Mohd nasir Zebri
Mohd Nasir Zebri
BPM KUALA LUMPUR
Saya merupakan pelajar PJJ Ipoh menyatakan sesi pengkuliahan bersistematik, tenaga pengajar yang berkaliber,berpengetahuan luas, mesra dan pengurusan yang baik.
MohamaRidzuan Bin Ahmad Wan
Mohamad Ridzuan Bin Ahmad Wan
BPM IPOH
PJJ UUM amat sesuai bagi mereka yang bekerja tetapi dalam masa yang sama mereka ingin untuk menambah ilmu dan melanjutkan pelajaran ke peringkat yang lebih tinggi. Melalui Program PJJ UUM juga mereka tidak perlu meninggalkan kerjaya mereka.
Mohd Sahful Fuzi Abd Aziz
Mohd Sahful Fuzi Abd Aziz
BPM JOHOR BAHRU